Wat houdt kraamzorg van Judith in?

  • Tijdens de kraamweek worden er controles uitgevoerd bij mama en de baby. Wanneer de verloskundige op huisbezoek komt, kunnen we aan de hand van de controles bepalen of er zaken zijn waar we goed op moeten letten.
  • Dagelijks wil ik graag weten hoe de nacht verlopen is. Dit vertelt U onder het genot van een ontbijtje op bed door mij gemaakt!

  • Begeleiding bij de borstvoeding of de flesvoeding zodat U dat zelfstandig kunt doen aan het einde van de kraamtijd.

  • Als er oudere broers of zussen zijn, betrek ik hen bij de zorg en besteed ik ook aandacht aan hun. Voor mij is het belangrijk om uw andere kinderen te betrekken bij hun pasgeboren broertje of zusje. Voor hun is het tenslotte ook een belangrijke week!

  • Hygiëne is uiteraard heel belangrijk in de kraamweek. Daarom houd ik dat als kraamverzorgende netjes bij. In overleg verricht ik ook lichte huishoudelijke taken.

  • U kunt dagelijks verwend worden met verschillende gerechten en fruithapjes.

  • Rond de 34e week van uw zwangerschap kom ik een persoonlijk intakegesprek bij U houden. Hier kunt U uw wensen met mij bespreken. Ik wil U – mits haalbaar – daarin zoveel mogelijk tegemoet komen.